’ A healthy OUTSIDE starts from the INSIDE’.
Sinds jaar en dag ligt mijn hart bij sport en gezondheid. Als schoonheidsspecialiste ben ik er daarom van overtuigd dat het krijgen, hebben en onderhouden van een mooie, gezonde en stralende huid niet alleen verkregen kan worden door een juist product of behandeling.

Stress, slaapgebrek, roken, voeding, alcohol en te weinig beweging hebben slechte invloed op ons lichaam en dus ook op onze huid.
Het is van groot belang om ons lichaam te voorzien van gezonde voeding, met voldoende vitamines en mineralen. Hiermee maken we onze cellen sterker en is ons lichaam beter bestand tegen o.a. bacteriën, virussen, ontstekingen en huidveroudering.

Voor velen van ons is het lastig om aan de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vitamines, mineralen en vetten te komen en  om deze reden heb ik gekozen een collectie voedingssupplementen aan te bieden die specifieke voordelen bieden voor de huid.

Bjutizm heeft bewust gekozen voor het merk ‘Blend New Day’, aangezien deze zijn gebaseerd op de orthomoleculaire voedingsleer, en hoog gedoseerde, duurzame en biologische ingrediënten bevatten.

De supplementen zijn 100% vegan (m.u.v. Perfect Cell Collagen)

Vitamine C€ 19,75
Vitamine D€ 24,75
Omega 3€ 37,50
Chlorella€ 19,95
Collageen€ 59,-

Intake of een vraag?

Neem contact op of laat even een berichtje achter.
Binnen 1 werkdag nemen wij contact met u op.