Bjutizm – jouw salon in Berkel Enschot en omgeving

Schoonheidssalon Bjutizm Head II Toes bestaat sinds 2007 en is te vinden in de prachtige omgeving van Berkel Enschot.

Bjutizm wordt geleid door schoonheidsspecialiste Nicole Zwijgers, die zich vooral richt op huidverbetering en huidverjonging.

Nicole streeft naar een tevreden klant met een mooie, gezonde huid en wil daarbij de natuurlijke schoonheid van de klant behouden. Daarom heeft zij ervoor gekozen om tijdens haar behandelingen gebruik te maken van eerlijke producten, die gebaseerd zijn op hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten, zonder alcohol, geurstoffen, of minerale oliën.

Daarnaast kunt u bij Bjutizm terecht voor diverse beauty behandelingen, zoals Wimperextenstions, Waxing, of een Brow treatment.

More Bjutizm

Nimue & Naturgeist

Ter ondersteuning van uw professionele huidbehandeling adviseren wij u om thuis uw huid te onderhouden met de juiste skin care producten

Cadeaubonnen

Verwen uw vriend(in) of familielid met een Giftcard van Bjutizm. Behandeling of bedrag naar uw keuze

Cosmetisch Dermatologe

Voor een Professionele Injectactable behandeling (Botox, Filler, Profilo) kunt u terecht bij onze vaste Cosmetische Arts/ Dermatologe Tjinta Brinkhuizen die de salon met enige regelmaat een bezoek brengt.

Voedingssupplementen

Voor een mooie, stralende huid van binnenuit kiest u voor de biologische supplementen en Collageen shots van “Blend New Day”

ANBOS REGISTRATIE

Bjutizm is volwaardig lid van de ‘ANBOS’. ANBOS is een branche organisatie van bijna 5000 leden die zich met schoonheidsverzorging bezighoudt. Het doel van ANBOS is de kwaliteit van het beroep en de beroepsuitoefening te bevorderen, zodat ondernemers in de schoonheidsverzorging zich kunnen onderscheiden en een goede verantwoorde dienstverlening kunnen bieden.

Wat betekent die voor u?
Behandelingen kunnen geheel of gedeeltelijk vergoed worden door het merendeel van de zorgverzekeraars. Vaak kijkt de zorgverzekeraar of de schoonheidsspecialist ANBOS geregistreerd staat.