Schoonheidssalon Bjutizm Head II Toes bestaat sinds 2007 en is te vinden in de prachtige omgeving van Berkel Enschot.

Bjutizm wordt geleid door schoonheidsspecialiste Nicole Zwijgers, die zich vooral richt op huidverjonging en huidverbetering.

Nicole streeft naar een tevreden klant met een mooie, gezonde huid en wil daarbij de natuurlijke schoonheid van de klant behouden.

Daarom heeft zij ervoor gekozen om tijdens haar behandelingen gebruik te maken van het professionele huidverzorgingsmerk Nimue. Deze producten bevatten alleen zeer hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten en bevatten geen alcohol, geurstoffen of minerale oliën welke de huid kunnen beschadigen.

ANBOS REGISTRATIE

Bjutizm is volwaardig lid van de ‘ANBOS’. ANBOS is een branche organisatie van bijna 5000 leden die zich met schoonheidsverzorging bezighoudt. Het doel van ANBOS is de kwaliteit van het beroep en de beroepsuitoefening te bevorderen, zodat ondernemers in de schoonheidsverzorging zich kunnen onderscheiden en een goede verantwoorde dienstverlening kunnen bieden.

Wat betekent die voor u?

Behandelingen van acne en hyperpigmentatie kunnen geheel of gedeeltelijk vergoed worden door het merendeel van de zorgverzekeraars. Vaak kijkt de zorgverzekeraar of de schoonheidsspecialist ANBOS geregistreerd staat.