De behandeling is een efficiënte en uiterst veilige behandeling voor collageenstimulatie. Huidveroudering en huidverslapping wordt hiermee effectief verholpen. Het hyaluronzuur gehalte van de huid komt weer op peil, lijntjes en rimpeltjes worden gecorrigeerd en de huid wordt weer stevig en compact.


Microneedling

De behandeling bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het zogenaamde ‘Needlen’ van de huid. Hierbij wordt met een soort pen de huid bestempeld met meerdere naaldjes, waarbij hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Het zelfgenezende vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingen in de huid zo snel mogelijk worden genezen met behulp van het jeugdigheids-elixer collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen, zoals vitamine C of peptiden wordt de huid gladder, strakker, steviger en jonger.

Kuur
In sommige gevallen zijn er meerdere behandelingen nodig om een optimaal resultaat te behalen. Dan wordt er een kuur geadviseerd. Dit houdt in dat u kort achter elkaar een vijftal behandelingen krijgt (4+1 Gratis). Er zit circa 4 weken tussen elke behandeling.

Intake of een vraag?

Neem contact op of laat even een berichtje achter.
Binnen 1 werkdag nemen wij contact met u op.