Een peeling zorgt ervoor dat het bovenste, beschadigde huidlaagje door middel van een vloeistof loslaat, waardoor de celvernieuwing wordt gestimuleerd. De nieuwe, gezonde huidlaag ziet er gladder, steviger en stralender uit.

De peelings zijn er van heel mild tot wat sterkere varianten en zijn geschikt voor het behandelen van veel huidproblemen zoals acne, pigmentatie, grove poriën en rimpels.


Bjutizm Skin Boost

U bent op zoek naar een kennismakingsbehandeling of gewoon een lekkere oppepper voor uw huid? Dan zijn de onderstaande peelings uitermate geschikt.
Milde, doch effectieve behandelingen aangepast op uw huidtype of huidconditie.

Bjutizm Basic

Deze kennismakingsbehandeling zorgt voor effectieve resultaten door reiniging, enzymatische peeling, exfoiliatie door middel van Bio Active Complex. Dit is een milde peeling op basis van melkzuur, glycolzuur en citroenzuur, welke geschikt is voor iedere huidconditie. Na deze peeling wordt de huid uitgereinigd en ter afsluiting een dag verzorging met SPF.

De behandeling zorgt  o.a. voor regeneratie van de huid, een verbeterde uitstraling , vermindering van fijne lijntjes en grove poriën.

Bjutizm Support

Dé perfecte maandelijkse verwen- of onderhoudsbehandeling op maat. Tijdens de Nimue Maintenance behandelen wij uw specifieke huidbehoeften met de essentiële benodigdheden; Reiniging, enzymatische peeling , Bio Active of Glycol Peeling, verwijderen van onzuiverheden.

U kunt hierna kiezen voor een ontspannende gezichtsmassage Of een crème masker, aangepast aan uw huidconditie. De behandeling wordt afgesloten met een moisturiser en een SPF.

Teenager Skinboost

Zuiverende behandeling voor de onrustige teenager-huid.

Hormoonschommelingen zijn de grote veroorzakers van een vette huid, puistjes en mee-etertjes bij jongeren. Vaak ervaren ze dit als zeer vervelend. Een teenager skintreatment i.c.m. de juiste thuisproducten helpen de huid te herstellen en te kalmeren. Tevens remt het de kans op het ontstaan van nieuwe ontstekingen. Tijdens de behandeling krijgt de huid een diepte reiniging, worden onzuiverheden verwijderd en wordt de huid gekalmeerd met een ‘purifying’masker. Als afsluiting een moisturiser met een SPF.


Bjutizm de Luxe

Effectieve, uitgebreide behandelingen ter verbetering van diverse huidcondities, zoals de verouderde, hypergepigmenteerde of acnégevoelige huid.

Hyaluronic Treatment

Een hydraterende en verjongende gezichtsbehandeling. In het bijzonder geschikt voor een huid die droog, vochtarm en trekkerig is. Het effect van de behandeling is dat dat de huid een enorme vochtboost krijgt en rimpeltjes en lijntjes zichtbaar minder worden.

De Hyaluronic Acid Gel is een unieke samenstelling op basis van hoog- en laag moleculair hyaluronzuur door elkaar. Hoog moleculair hyaluron vult de lijntjes als het ware op en laag moleculair hyaluron activeert de fibroblasten en is dus onmisbaar bij actieve huidverjonging en collageenstimulatie.

Op lange termijn zal extra hyaluron in de huid ervoor zorgen dat het volume en de spankracht van uw huid toenemen.

Uw huid krijgt een reiniging, de exfoiliating enzyme, de Bio Active of Glycol Peeling (afhankelijk van uw huidconditie), uitreinigen, het Rejuvenation Mask en een gezichtsmassage met Hyaluronic Acid Gel.

Advanced Treatment

Deze behandeling is uitermate geschikt voor de door zon of andere factoren beschadigde huid. Met deze super antioxidant booster behandeling met zeer hoogwaardige ingrediënten wordt de huid aanzienlijk verbeterd op het gebied van elasticiteit, teint, textuur en natuurlijke glans.

De behandeling bestaat uit: reiniging, enzymatische peeling, exfoliatie  d.m.v. Bio Active Complex of Glycolpeeling.

Na het uitreinigen wordt uw huid verwend met een kalmerende gezichtsmassage en aansluitend een crème masker aangepast op uw huidconditie. De behandeling wordt afgesloten met een moisturiser en een SPF.


Intake of een vraag?

Neem contact op of laat even een berichtje achter.
Binnen 1 werkdag nemen wij contact met u op.