Een peeling zorgt ervoor dat het bovenste, beschadigde huidlaagje door middel van een vloeistof loslaat, waardoor de celvernieuwing wordt gestimuleerd. De nieuwe, gezonde huidlaag ziet er gladder, steviger en stralender uit.

De peelings zijn er van heel mild tot wat sterkere varianten en zijn geschikt voor het behandelen van veel huidproblemen zoals acne, pigmentatie, grove poriën en rimpels.


Nimue Skin Boost

U bent op zoek naar een kennismakingsbehandeling of gewoon een lekkere oppepper voor uw huid? Dan zijn de onderstaande peelings uitermate geschikt.
Milde, doch effectieve behandelingen aangepast op uw huidtype of huidconditie.

Nimue Basic

Deze kennismakingsbehandeling zorgt voor effectieve resultaten door reiniging, enzymatische peeling, exfoiliatie door middel van Bio Active Complex. Dit is een milde peeling op basis van melkzuur, glycolzuur en citroenzuur, welke geschikt is voor iedere huidconditie. Na deze peeling wordt de huid uitgereinigd en ter afsluiting een dag verzorging met SPF.

De behandeling zorgt  o.a. voor regeneratie van de huid, een verbeterde uitstraling , vermindering van fijne lijntjes en grove poriën.

Nimue Support

Dé perfecte maandelijkse verwen- of onderhoudsbehandeling op maat. Tijdens de Nimue Maintenance behandelen wij uw specifieke huidbehoeften met de essentiële benodigdheden; Reiniging, enzymatische peeling , Bio Active of Glycol Peeling, verwijderen van onzuiverheden.

U kunt hierna kiezen voor een ontspannende gezichtsmassage Of een crème masker, aangepast aan uw huidconditie. De behandeling wordt afgesloten met een moisturiser en een SPF.

Teenager Skinboost

Zuiverende behandeling voor de onrustige teenager-huid.

Hormoonschommelingen zijn de grote veroorzakers van een vette huid, puistjes en mee-etertjes bij jongeren. Vaak ervaren ze dit als zeer vervelend. Een teenager skintreatment i.c.m. de juiste thuisproducten helpen de huid te herstellen en te kalmeren. Tevens remt het de kans op het ontstaan van nieuwe ontstekingen. Tijdens de behandeling krijgt de huid een diepte reiniging, worden onzuiverheden verwijderd en wordt de huid gekalmeerd met een ‘purifying’masker. Als afsluiting een moisturiser met een SPF.


Nimue de Luxe

Effectieve, uitgebreide behandelingen ter verbetering van diverse huidcondities, zoals de verouderde, hypergepigmenteerde of acnégevoelige huid.

Hyaluronic Treatment

Een hydraterende en verjongende gezichtsbehandeling. In het bijzonder geschikt voor een huid die droog, vochtarm en trekkerig is. Het effect van de behandeling is dat dat de huid een enorme vochtboost krijgt en rimpeltjes en lijntjes zichtbaar minder worden.

De Hyaluronic Acid Gel is een unieke samenstelling op basis van hoog- en laag moleculair hyaluronzuur door elkaar. Hoog moleculair hyaluron vult de lijntjes als het ware op en laag moleculair hyaluron activeert de fibroblasten en is dus onmisbaar bij actieve huidverjonging en collageenstimulatie.

Op lange termijn zal extra hyaluron in de huid ervoor zorgen dat het volume en de spankracht van uw huid toenemen.

Uw huid krijgt een reiniging, de exfoiliating enzyme, de Bio Active of Glycol Peeling (afhankelijk van uw huidconditie), uitreinigen, het Rejuvenation Mask en een gezichtsmassage met Hyaluronic Acid Gel.

Advanced Treatment

Deze behandeling is uitermate geschikt voor de door zon of andere factoren beschadigde huid. Met deze super antioxidant booster behandeling met zeer hoogwaardige ingrediënten wordt de huid aanzienlijk verbeterd op het gebied van elasticiteit, teint, textuur en natuurlijke glans.

De behandeling bestaat uit: reiniging, enzymatische peeling, exfoliatie  d.m.v. Bio Active Complex of Glycolpeeling.

Na het uitreinigen wordt uw huid verwend met een kalmerende gezichtsmassage en aansluitend een crème masker aangepast op uw huidconditie. De behandeling wordt afgesloten met een moisturiser en een SPF.


Nimue Intense Peelings

Krachtige werkstoffen en intensieve peelings worden ingezet ter behandeling van o.a acné, huidveroudering en hyperpigmentatie. 

NB: Uw huid dient vooraf met één van de mildere Nimue Treatments behandeld te zijn voordat u een TCA of SRC Treatment ondergaat. 

SRC Treatment

De Nimue SRC (Skin Resurfacing Complex) treatments zijn wetenschappelijk onderbouwd met specifieke combinaties en concentraties van zuren. Voor het vernieuwen van de opperhuid, het verwijderen van buitenste huidlagen en stimuleren van gezonde epidermale groei. De Nimue SRC is er in drie varianten;

  • Voor de zonbeschadigde, gestreste en verouderde huid
  • Voor de hypergepigmenteerde huid
  • Voor de acnegevoelige huid

De Nimue SRC bestaat uit Cleansing, voor behandeling d.m.v. Tetra Enzymatic System en SRC Peeling.

Voor een optimaal resultaat wordt de huid hierna behandeld met het Nimue TDS. Dit hoog geconcentreerde ‘ Trans Dermal Solution’ serum ondersteunt de huid met specifieke werkstoffen. Hierover wordt een Alginate Masker aangebracht, welke de huid volledig afsluit, kalmeert en verjongt.

TCA Treatment

Intensieve behandeling voor de zonbeschadigde, acnegevoelige of hypergepigmenteerde huid. Door de oppervlakkige huidlagen te laten afsterven, wordt de huid gedwongen een nieuwe huidlaag aan te maken. Deze vormt zich onder de ‘dode’ huidlagen. Als deze huidlagen afgestoten worden, is er daaronder een nieuwe huid met betere structuur en egalere pigmentatie gevormd.  Voor deze peeling wordt de stof trichloorazijnzuur gebruikt. Deze stof ontdoet de natuurlijke celeiwitten van hun wateromhulsel, waardoor de bovenste huidlaag opdroogt en afgestoten wordt. Een aantal dagen na de behandeling kan er een lichte vorm van vervelling ontstaan. Nadat uw huid hersteld is, ziet ze er aanmerkelijk gladder, zachter en frisser uit.

In sommige gevallen wordt de TCA Peeling in kuurverband geadviseerd. Een kuur bestaat uit 5 behandelingen (4+ 1 gratis). De behandelingen worden om de 3 weken uitgevoerd.

Intake of een vraag?

Neem contact op of laat even een berichtje achter.
Binnen 1 werkdag nemen wij contact met u op.