Maak van uw ogen DE eyecatcher van uw gezicht!
Met wimperextensions lijken kleine ogen groter, ogen met wat hangende oogleden lijken jonger en u krijgt een schitterende oogopslag. Met wimperextensions staat u ’s morgens op met een frisse blik en u heeft de gehele dag door een prachtige glamourlook.


Ontdek hoe uw expressie verandert na het plaatsen van wimperextensions! Door middel van de one by one techniek wordt elk individueel wimperhaartje met een extension verlengd. Deze zijn niet van de echte haartjes te onderscheiden, wat voor een natuurlijk effect zorgt. Voor een voller effect, de ‘dramatic look’ kiest u voor de Russian Volume lashes, in de vorm van 4d, 5d, of 6d wimperextensions. De extensions zijn van hoogwaardig anti- allergisch materiaal en veroorzaakt geen schade aan uw natuurlijke wimpers.

U kunt zorgeloos zwemmen, douchen, of naar de sauna. Van de extensions merkt u niets, doordat ze vrijwel gewichtloos zijn.


Wimperextensions

De wimperextensions zijn semi-permanent:
Afhankelijk van de levensduur van uw eigen wimpers, zal uw natuurlijke wimper, met daaraan de extension bevestigd, uitvallen. Uw eigen wimperhaar groeit daarna opnieuw aan. Om een mooie oogopslag te behouden adviseren wij daarom, om iedere 3 a 4 weken een opvulbehandeling te ondergaan.

Nieuwe set€75,-
Opvulbehandeling na 2 weken€25,-
Opvulbehandeling na 3 weken€35,-
Opvulbehandeling na 4 weken€45,-

Russian Volume lashes:

Nieuwe set€80,-
Opvulbehandeling na 1 week€25,-
Opvulbehandeling na 2 weken€30,-
Opvulbehandeling na 3 weken€35,-
Opvulbehandeling na 4 weken€40,-

3D Volume wimpers:

Nieuwe set€80,-
Opvulbehandeling na 2 weken€30,-
Opvulbehandeling na 3 weken€40,-
Opvulbehandeling na 4 weken€50,-

Intake of een vraag?

Neem contact op of laat even een berichtje achter.
Binnen 1 werkdag nemen wij contact met u op.