Time for a Touch Up?
Onze Cosmetische Arts staat voor u klaar om samen met u een passende Injectable behandeling te vinden.


Botox & Fillers

  • Last van rimpels of volume verlies in uw gezicht?
  • Komt u maar niet af van uw vermoeide uiterlijk?
  • Heeft u last van overmatig transpireren?
  • Stoort u zich aan uw  aanhoudende boze blik?
  • Wilt u vollere lippen?

Bij Bjutizm kunt u terecht voor professionele botox en filler behandelingen. De behandelingen worden uitgevoerd door een ervaren cosmetisch arts. Onze arts heeft een dermatologische achtergrond en heeft zich gespecialiseerd in professionele  injectable technieken. Uiteraard wordt er alleen gewerkt met geheel veilige en betrouwbare producten. Onze arts bezoekt regelmatig (inter)nationale congressen en is op deze manier voortdurend op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen op het gebied van  injectables. Professionaliteit en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel. In alle rust  kunt u uw wensen bespreken met de arts, waarna er in overleg  met u  een deskundige behandeling op maat wordt gemaakt.

Voorhoofdsrimpels (1 zone)€ 160,-
Fronsrimpel (1 zone)€ 160,-
Kraaienpootjes€ 160,-
1 zone botox€ 140,-
2 zones botox€ 250,-
3 zones botox€ 325,-
Kleine zone (bv wenkbrauwlift)€ 50,-
Kleine zone (kin, bunny lines, mondhoeken, dubbele wenkbrauwlift)€ 100,-
Overmatig transpireren€ 500,-
Hyaluronzuur 1ml€ 349,-
Verwijderen cosmetisch storende steelwratjes€ 10,- / € 30,-
Filler 0,5 ml€ 275,-
Filler 1 ml€ 375,-

Voor alle behandelingen geldt dat de arts samen met u een behandeling op maat kan maken, de prijs kan hierdoor afwijken.

De kosten van een intake gesprek bedragen €30,-. Deze kosten worden in mindering gebracht op het moment dat u kiest voor een behandeling.


Profhilo

Maak kennis met Profhilo, winnaar van de Aesthetic Awards 2016 Productinnovatie van het jaar. Een innovatieve en zeer effectieve anti-aging behandeling op basis van 100 procent puur hyalonzuur – voor iedereen met tekenen van huidveroudering. Hyalonzuur is niet nieuw. De meeste fillers zijn op basis van hyalonzuur en bedoeld om te vullen, voor volumeherstel en het verzachten van rimpels. Profhilo is echter op basis van een 100 procent puur hyalonzuur met andere unieke eigenschappen: het vult niet, maar zet de huid zelf aan tot actie.

Uniek aan dit product:
Waar Profhilo de aanmaak van collageen, elastine en zelfs vetweefsel stimuleert, verbetert het de conditie van de huid significant. Dit wordt ook wel bioremodelling genoemd. De hyaluronzuur- injecties hydrateren namelijk van binnen naar buiten, met als resultaat een huidverstrakking die na vier tot acht weken waarneembaar is.
Je gezicht zal niet van vorm veranderen , maar krijgt weer de vorm, stevigheid en jeugdigheid van een aantal jaren terug.

Voor optimaal resultaat zijn 2 tot 3 behandelingen nodig, ieder met een tussenpose van een tot twee maanden. Vervolgens wordt een tot twee keer per jaar een onderhoudsbehandeling geadviseerd.

Behandeling 1€ 300,-
Behandeling 2€ 275,-

Intake of een vraag?

Neem contact op of laat even een berichtje achter.
Binnen 1 werkdag nemen wij contact met u op.