06 46 24 78 93 nicole@bjutizm.nl

Nimue

Bjutizm Head II Toes maakt tijdens de behandelingen gebruik van het professionele huidverzorgingsmerk Nimue.

De producten van Nimue zijn onderverdeeld in vier resultaat gerichte behandelprincipes. Deze principes zijn gerangschikt naar huidprobleem en niet specifiek naar huidtype. De oorzaak van het probleem wordt behandeld en niet alleen de symptomen. We kunnen dus ook zeggen dat Nimue de huid beoordeelt naar mate van gezondpicture_youthheid om zo de huidconditie te verbeteren.

Deze vier principes zijn:PICTURE_GLYCOLIC

  • Verjonging
  • Herstel
  • Anti-oxidatie
  • Zonbescherming

Nimue Skin Technology biedt ingrediënten en effectieve formules aan gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek waarbij basis ingrediënten van de hoogste kwaliteit worden gebruikt. Dit zijn hoofdzakelijk biotechnologische, actieve ingrediënten, plantaardige extracten met medicinale werking en andere natuurlijke bronnen met innovatieve transportsystemen ter bevordering van opname door de huid van actieve ingrediënten met therapeutische werking.

Nimue heeft de huid ingedeeld in 4 huidclassificaties: Herkent u zich in 1 van de 4 Nimue groepen?

  • Environmentally Damaged Skin

Dit huidtype is beschadigd door externe invloeden en vertoont tekenen van vroegtijdige veroudering. Veroudering door o.a. zon, stress, roken & alcohol en hormonale veranderingen uit zich in fijne lijntjes, ongelijke huidstructuur, onregelmatige pigmentatie, gevoelige, vochtarme, droge of vette huid.

  • Hyperpigmented Skin

Bij deze huidclassificatie heeft de huid een oneffen, vlekkerige huidskleur met kleurverschillen. Het ontstaan ervan is het gevolg van interne- en externe factoren. De grootste boosdoener is UV-straling, maar ook hormonale schommelingen zorgen voor een overproductie van melanine.

  • Problematic Skin

Acné Kan het best beschreven worden als een overactieve talgklier werking. Het is een genetische afwijking wat zich uit in een overproductie van talg en dode huidcellen, open- en gesloten papels en pustels.

  • Interactive Range

Indicaties voor de interactive range zijn: dat de huid geen specifieke symptonen heeft, zoals beschadigingen van buitenaf, hyperpigmentatie of problemen als acne. Ook valt hier de huid onder die (tijdelijk) gevoeliger is door bijvoorbeeld ziekte, medicatie of stress.